Harmonikamusik på havnen i sommer

Harmonikamusik på havnen i sommer

27. juni 2012 - kl. 12:07 - af

Turister, lokale og andre besøgende kommer ikke til at gå forgæves, hvis de søger bolværksstemning på jollehavnen i Voerså hele sommeren. Her bliver der torsdage med masser af harmonikamusik, som alle er velkomne til at opleve.

For år tilbage ansøgte Flauenskjold Harmonika Orkester bestyrelsen på havnen om at få lov til at øve torsdage aftener på jollehavnen. Det havde bestyrelsen ikke noget imod. Musikerne ville gerne ud i den friske luft, i stedet for at øve indendørs i de lumre varme lokaler.

Allerede første øveaften var turister, besøgende og lokale nysgerrige efter at vide, hvad det var, der foregik og satte sig ned og nynnede med. Musikerne syntes det var hyggeligt at have publikum på til øveaftener, og hvert år siden er folk troppet op på havnen til en gang hygge, sang og gratis underholdning.

Orkesterets øveaftener er alle dage fra 19 – 21 og finder sted 28. juni, 5. og 12. juli samt 9. august.

Andre orkestre har også ønsket at øve på havnen, og her er der givet tilladelse til Agersted Harmonika Orkester 19. og 26. juli. Her er det ligeledes øveaften fra 19 – 21.

Bestyrelsen i Voerså Borgerforening sørger for, at der er både kaffe, the, kage og andre forfriskninger i en indlagt pause.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Harmonikamusik på havnen i sommer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER