Heksen kom afsted trods startvanskeligheder

Heksen kom afsted trods startvanskeligheder

25. juni 2012 - kl. 6:34 - af

Traditionen tro havde over hundrede fundet vej til Sank Hans festen på Sæbygaard, der startede med en times fællessang i slotskælderen for derefter at gå til den hyggelige Ådal, hvor der var problemer med at tænde bålet efter regnskyllet om eftermiddagen, men heksen blev sendt af sted.

Båltalen blev holdt af formand for kommunens kultur- og fritidsudvalg Mogens Brag, en festlig aften der sluttede af med og synge midsommervisen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Heksen kom afsted trods startvanskeligheder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER