Postmand Per: I regn og slud skal posten ud

Postmand Per: I regn og slud skal posten ud

24. juni 2012 - kl. 9:31 - af

Sådan var det heldigvis ikke for Postmand Per, hans hjælper og katten Emil. Vejret var rigtig godt lige præcis i den periode, hvor de var på deres postkontor på Torvet i Sæby. Børnene var rigtig med i historien, og det samme var tilfældet, da de kende sange skulle synges og der blev også plads til lidt dans.

Værst var det dog, da katten Emil blev væk, men heldigvis kom han tilbage, og problemerne på postkontoret blev løst i fælleskab med børnene, og så var alle glade.

Mange børn og voksne var mødt op og Postmand Per leverede et rigtig godt show. Til sidst kunne børnene blive fotograferet med hele ”postpersonalet” og få et postkort fra Per.… så alt i alt et godt show på Torvet også denne gang.

En kommentar til “Postmand Per: I regn og slud skal posten ud” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Postmand Per: I regn og slud skal posten ud”

  • www.postmandpershow.dk

    Postmand Per og postlærling Peter vil gerne takke for en fantastisk hyggelig dag i Sæby. Vi hyggede os utrolig meget!

    Kærlig Hilsen Per og Peter

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Postmand Per: I regn og slud skal posten ud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER