Musikalske sommeraftener på Frank’s….

Musikalske sommeraftener på Frank’s….

23. juni 2012 - kl. 0:12 - af

Så er der igen musikalske aftener på Frank´s Restaurant i Sæby. Denne gang med Lasse & Mathilde lørdag den 7. juli kl. 21. Lasse og Mathilde spænder vidt i dansk musikliv, og den folkekære duo er ganske vist flyttet til Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden.

Lørdag den 25. august kl. 21 er det Dissing, Dissing & Las, der står for aftenens koncert. Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

Billetprisen pr. koncert er kr. 125 og kan købes på Frank´s restaurant.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikalske sommeraftener på Frank's....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER