Hr. & Fru B blev taget med storm på havnen

Hr. & Fru B blev taget med storm på havnen

22. juni 2012 - kl. 5:05 - af

Hr. & Fru B åbner igen på havnen efter deres stormskade for kort tid siden. Det sker lørdag den 23. juni kl. 10.00 og forretningen vil have åbent hele sommeren fra kl. 10 til 22, hvis vejret tillader det.

Som noget nyt vil der på Havnen i år være både outlet og deres nye vinkælder står færdig. Her er der gode vine, og til lige så gode priser.

Første juni 2011 åbnede Hr. & Fru B en livsstilsbutik til både damer og herre på Havnen 4 i Sæby, med bl.a. mærker som Mos Mosh, Nümph, Stylesnob, Whiite, Second Female,Cph De Luxe og Pelle P. Herretøjet er mere klassisk med mærker som Van Gils, Scotch & Soda, lécole int. og Pelle P.

Hr. & Fru B åbnede ligeledes i sensommeren en stor livsstilsbutik i de nyrenoverede lokaler på Laurits Christensensvej 53, hvor Fakta tidligere havde til huse. Her blev sortimentet udvidet med flere produkter, samt andre lækre tøjmærker til både damer og herre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hr. & Fru B blev taget med storm på havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER