Millionbyggeri ved kirken skrider fremad

Millionbyggeri ved kirken skrider fremad

20. juni 2012 - kl. 5:07 - af

Det er det nye sognehus ved Lyngså kirke, der her er tale om. Et projekt der kommer op i nærheden af hele 6 millioner kroner. Til gengæld kommer der heller ikke til at mangle noget, og Albæk- Lyngså menighedsråd slipper for at søge flere dispensationer.

I de sidste mange år har menighedsrådet søgt dispensation, for at alt kunne fungere – blandt andet graverfaciliteter. Det er i fuld gang med at blive lovliggjort, og på en regnfuld forårsdag blev det første spadestik til det nye sognehus taget, og byggeriet gik i gang.

Som det ses på billederne, skrider byggeriet planmæssigt frem, og det forventes, at huset kan indvies til november.

På billedet med Lyngså kirke ses ude til venstre en redskabsbygning, som hidtil har fungeret som en nødløsning for kirkens servicemedarbejdere.

Både muren og parkeringspladsen foran kirken trænger alvorligt til en omgang vedligeholdelse, men dette har man i første omgang nedprioriteret, så det må vente et par år endnu.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Millionbyggeri ved kirken skrider fremad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER