GAZ pakker sammen og flytter til oktober‏

GAZ pakker sammen og flytter til oktober‏

19. juni 2012 - kl. 8:14 - af

Karina Hansen, som er indehaver af forretningen fortæller, at lejemålet Vestergade 18 er opsagt, og at hun flytter Gaz nogle få husnumre ned ad gaden til Vestergade 14, hvor skobutikken Zjoos ligger i dag. Det vil bl.a. være til gavn for vores kørestolsbruger, handicappede og folk med barnevogne, fortæller hun.

Gaz blev grundlagt i 1984 af Søren Rasmussen og Arne Christensen, og blev senere overtaget af Karina Hansen, som fortæller: ”Det bliver rigtig spændende, og vi glæder os rigtigt meget til at få mere plads og samtidig slippe for trapper, og vi fortsætter selvfølgelig med at føre de samme tøjmærker som tidligere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GAZ pakker sammen og flytter til oktober‏' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER