Ugens buket fra Bellis Blomster var af den sunde slags!

Ugens buket fra Bellis Blomster var af den sunde slags!

16. juni 2012 - kl. 8:46 - af

En noget atypisk udgave af ugens buket må man sige, det er blevet i denne uge.

Pludselig fredag eftermiddag stod Elinor fra Bellis Blomster i butikken hos Click og SaebyAvis med en kæmpe grøntsagsbuket.  ”Den er til dig” lød det, og det er fordi du har strammet så meget op, forklaring følger.

Gennem de sidste 3 måneder har undertegnede været gennem en slankekur, da der efterhånden var blevet lidt væld rigeligt at slæbe rundt på til gene og ubehag, (hvem synes ikke det ville være træls med 2 sække hundefoder af 15 kg på skuldrene hver dag?). Derfor blev kodeordet for denne mission STRAM OP! Og hermed gjort.

Har som tak for den enorme buket lovet at skrive ”opskriften på kuren” ned, til måske glæde og gavn for andre. Let er det jo ikke, hvilket ikke kan være den store overraskelse for nogen, men en god idé og plan for mig var at investere i et løbebånd, og hvorfor så det – Jov når vejret ikke er til løbeture, så er sofaen altid en god ven, men med et løbebånd strategisk rigtigt placeret i nærhed af et TV, kan sofaen med lidt viljestyrke fravælges til alles fordel. Der med kan der motioneres og underholdes på engang, og tænk sig der går sport i skidtet, når man kan se de mange oplysninger på båndet giver resultat.
Her tænker jeg på både længde på turen, kalorietab, puls og stigninger, for der er jo lidt konkurrence menneske i os alle, så lidt mere forbrænding og lidt længere ture, bliver hurtigt til mange lange ture, hvilket lynhurtigt kan ses på vægten. Den er så et værktøj til en ugentlig motivation, og ja den blev kun ”besøgt” en gang pr. uge.

En anden vigtig ting er ikke at overdrive, derfor blev løbene til hver anden dag og ca. 3-5 km pr. gang, mens skoven blev gået tynd de andre dag med en 4-6 km i rask tempo med lidt sved på panden til følge.

En sidste ting er naturligvis kosten. Slut med usunde drikke og sukkervand, kun kaffe og postevand. På madsiden har den stået på knækbrød med ost til morgen, salatbar med kylling til middag og wokmad, kylling og kalkun i variation til aften sammen med masser af grøntsager, pasta eller ris til afveksling. Der imellem har den stået på masser af gulerødder, æbler og vindruer for at holde forbrændingen i gang, men ingen vejen noget af eller andet, det er tålmodigheden ikke til her. Sidst har sukkerfri tyggegummi været en god ”ven”, når den søde tand skulle dulmes, det har været super for mig.

Så skulle andre have lyst, så var her hvordan det lykkedes mig at tabe 30 kg på 3 måneder, og derved gør mig fortjent til ugens buket, hvilket jeg er meget taknemlig for.

God weekend

Henrik Christensen
SaebyAvis.dk

En kommentar til “Ugens buket fra Bellis Blomster var af den sunde slags!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ugens buket fra Bellis Blomster var af den sunde slags!”

 • Mette Gregersen

  Tillykke med “sejren” – det var flot !

  Her hos har vi også lavet om. Vi har helt enkelt droppet 4 ting som har gjort en forskel og vi kan ikke lave motion så dette hjælper også om end det går langsommere.

  Drop : kartofler, pasta, ris og hvidt brød. Vi får stadig vores vin til maden, men dette har gjort at manden har tabt i gennemsnit 1 kg om ugen og jeg selv lidt mindre. Men ialt – 12 kg siden februar til ham og – 8 kg til mig

  Vi har lige været 14 dage syd på og tog lidt med hjem ( + 3 kg på maven), men det var hurtigt væk igen ved hjælp at vores sunde nye kostvaner.

  Jeg havde aldrig troet min mand ville stå og hakke hvidkål, gulerødder og salat osv, men siden han har fået den “succesoplevelse” gør han det med stor fornøjelse.

  En anden stor hjælp er og så, at man fortæller hinanden at man gerne vil have mange gode år sammen endnu 😉 – især hvis børnene siger det.

  Vi fortsætte linien – men det er ikke mere “surt” end der er plads til en lille is eller fadøl – der skal stadig være lidt livskvalitet, og bare ikke vægten går op så er det også en “sejr”.

  Fortsat go kamp og go sommer 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens buket fra Bellis Blomster var af den sunde slags!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER