Ny museumsleder på Nordjyllands Kystmuseum

Ny museumsleder på Nordjyllands Kystmuseum

15. juni 2012 - kl. 11:22 - af

Bestyrelsen for Nordjyllands Kystmuseum har ansat Michael Ax som leder af Nordjyllands Kystmuseum. Det er en meget kompetent museumsleder med stor erfaring og mange berøringsflader, som kommer til at stå i spidsen for Nordjyllands Kystmuseum.

Michael Ax har siden  november 1999 varetaget stillingen som museumsleder på Skagen By- og Egnsmuseum. Fra 1. januar 2010 har Michael Ax, med titel af projektchef, været souschef ved Nordjyllands Kystmuseum, der er en fusion af Sæby Museum, Bangsbo Museum samt Skagen By- og Egnsmuseum. Som projektchef har Michael Ax bl.a. haft det overordnede ansvar for gennemførelsen af Nordjyllands Kystmuseums tre EU finansierede regionalfondsprojekter samt fire Interreg IV A delprojekter. For det samlede nordjyske museumsnetværk har han desuden varetaget rollen som dansk projektleder for Interreg-projektet IKON, der har et samlet budget på 61 millioner kr.

Michael Ax har været aktiv i mange lokale og regionale netværk inden for museumsbranchen samt i en række foreninger og netværk med relation til erhverv og turisme.

Michael Ax ser frem til at bidrage til konsolideringen af Nordjyllands Kystmuseum som en professionelt drevet kulturinstitution med gennemslagskraft på landsplan og til at skærpe museets profil inden for arbejdet med den maritime kulturarv og kystlandskabets kulturhistorie.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny museumsleder på Nordjyllands Kystmuseum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER