Gavmild forening pynter på Sygehus Vendsyssel

Gavmild forening pynter på Sygehus Vendsyssel

5. juni 2012 - kl. 0:57 - af

Der kan komme meget godt ud af bankospil. Det kan Sygehus Vendsyssel i Frederikshavn skrive under på. De har nemlig modtaget en flot donation fra foreningen Personlig Friheds Værn, der har skaffet pengene via overskud på bankospil.

Donationen på 10.000 kroner har sygehuset vekslet til et smukt maleri af den lokale kunstner Fritz Overgaard, som patienter, pårørende og personale nu kan glæde sig over.

Maleriet med titlen ”Forvandling” hænger i opholdsområdet på plan 4, hvor patienter med hjerneblødning og blodpropper er indlagt.

En stor ære
Sygehuset er meget taknemmelig over, at Personlig Friheds Værn gør det muligt at gøre omgivelserne mere inspirerende.

– Det er en stor ære for os at modtage donationen. Det er agtværdigt, at der er folk, der har tid til at afholde bankespil og efterfølgende betænker sygehuset, så vi kan forsøde hverdagen for patienterne, siger sundhedskoordinator Kerstin Mariegaard.

Det er ikke første gang Personlig Friheds Værn betænker sygehuset. Fælles for alle donationerne er, at de ikke må gå til daglig drift. Der er gennem årene bl.a. blevet indkøbt kikkerter, så patienterne kan følge livet på havnen, DVD film, spil og musikafspillere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gavmild forening pynter på Sygehus Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER