Biotop- og vildtplejeforbedringer

Biotop- og vildtplejeforbedringer

5. juni 2012 - kl. 18:33 - af

Præstbro Jagtforening er arrangør af en aften med biotop og vildtpleje, der finder sted på Kirkevej 55 mellem Præstbro og Lyngså tirsdag 19. juni.

For ikke natur- og jagtkyndige kan vi fortælle, at biotop betyder levesteder for vildt med god jordbund, hvor der for eksempel er skov, søer, damme samt vildtremisser med mad nok til de enkelte vildtarter.

Præstbro Jagtforenings formand, Per Lindegaard, har omlagt sin ejendom, hvor aftenen finder sted, til vildtvenlig drift med henblik på at skabe optimale forhold for vildtet. Her kigges der blandt andet på biotopforbedrende beplantninger samt omfattende forsøg med fodermarker og nye spændende vildtplejeafgrøder.

Vildtplejekoordinator Mikael K. Pedersen fortæller om muligheder i henhold til landbrugsstøtte og diverse muligheder til biotopforbedring.

Foreningen opfordrer alle til at møde op til en interessant og lærerig aften med masser af ideer og erfaringsudveksling.

Arrangementet starter 19.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Biotop- og vildtplejeforbedringer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER