Så’ der appelsinbar i Dybvad til Open Air!

Så’ der appelsinbar i Dybvad til Open Air!

24. maj 2012 - kl. 11:30 - af

En nyskabelse ved Dybvad Open Air 2012 er appelsinbaren, som arrangørerne bag koncerten har fået fremstillet i samarbejde med de øvrige koncerter i Royal Beer Rock Tour… Den store appelsinpresser i vognen kan levere konstante mængder friskpresset appelsinjuice til det tørstige koncertpublikum – som naturligvis kan nyde deres drink med eller uden vodka!

Appelsinbaren kan hen over sommeren findes på koncerter i bl.a. Thisted, Holstebro og Frederikshavn – og altså også i Søparken i Dybvad den 4. august, hvor musikken på dens store scene leveres af Poul Krebs, Dodo And The Dodos, Sweethearts, Stig Rossen og Vennerne, Zididada og Superspark.

I pubteltet kan man i pauserne opleve Rockstop og Rundt På Gulvet Band, mens DJ’s fyrer op under eventteltet i den anden ende af koncertpladsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så' der appelsinbar i Dybvad til Open Air!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER