Musikskole-bandet “Dream Team” udgiver CD

Musikskole-bandet “Dream Team” udgiver CD

22. maj 2012 - kl. 14:56 - af

Det 12 mand store musikskole-band Dream Team udgiver d. 25. maj en cd i forbindelse med Sæby Jazzfestival, hvor de også optræder.

Dream Team er et ungt band bestående af 12 spilleglade og energiske medlemmer, som har rødder i Sæby. Bandet spiller soul og funk med elementer af jazz og rock. Repertoiret spænder bredt og består eksempelvis af Tover of Power, Earth Wind & Fire, Blast og Chaka Khan.

Som navnet indikerer, er det en flok meget dygtige musikere – hovedparten af medlemmerne går eller har gået i talentklassen på Musikskolen i Frederikshavn Kommune, som er et treårigt program for særligt talentfulde elever, der har lyst til og interesse for virkelig at gå i dybden med musikkens mange facetter.

Medlemmerne er i alderen 14-21, og har et specielt sammenhold, idet de kender hinanden rigtig godt fra Sæby og talentklassen. Dette sammenhold kommer til udtryk når bandet optræder, for man kan se, at de morer sig og deres spilleglæde er ikke til at tage fejl af. Samtidig er medlemmerne enormt ambitiøse og seriøse omkring musikken.

Dét, at bandet vælger at udgive cd’en til Sæby Jazzfestival, er ingen tilfældighed. I de to år, hvor bandet har spillet sammen, har deres højeste ønske været at spille til Sæby Jazzfestival. Dette gjorde de sidste år og i år spiller de så igen, hvor de vil være at finde i teltet på Sæby havn d. 25/5 kl. 19.00. Cd’en vil kunne købes under hele Sæby Jazz Festival ved JazzClash teltet på havnen til 50 kr. stykket.

Indspilningen af cd’en er gået rigtig godt siger, Jens Nielsen, musikskoleafdelingsleder, som har stået for indspilningen. Det har krævet stor koncentration fra alle parter, idet indspilningen af cd’ens tre sange er foregået på kun én dag.

Hvis man vil have en smagsprøve på, hvordan Dream Team’s musik lyder og hvordan indspilningen er foregået, kan man gå ind på Musikskolens hjemmeside og se en video om forløbet.

Link til hjemmesiden www.musikskolen.frederikshavn.dk

På billedet ses:

Asbjørn Mogstad, Anne Sørensen og Amalie Thørholm: vokal

Sebastian Mørk: Bas

Bertil Bille: trommer

Theis Aaen: guitar

Rasmus Sørensen: keyboards

Jonas Scheffler, Dan Hejslet: trompet

Linda Hejslet, Johannes Gammelgaard: saxofon

Rasmus Holm: trombone

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER