Cykelture giver masser af motion og frisk luft

Cykelture giver masser af motion og frisk luft

22. maj 2012 - kl. 12:43 - af

Voerså Borgerforening har i flere år arrangeret cykelture for alt og alle om sommeren.

Mandag 21. maj startede turene igen, og timingen var perfekt hvad vejret angik. 19.00 startedes der fra torvet, ud i den blå luft. Første stop var madpakkehytten i Præstbro, hvor der var pause og tid til lidt fortæring. Herefter gik turen over Gl. Agersted til Sørå og mål ved torvet i Voerså igen. En lille smuttur på omkring 21 km.

En af deltagerne nøjes hver gang ikke med de omkring 20 km, de forskellige ture er planlagt til. Han er altid den første, der møder op og bor i Lyngså og tager først de 5 km til Voerså. Dernæst cykler han sammen med flokken de omkring 20 km, og når målet er nået, kører han de sidste 5 km hjem igen.

Navnet er Harry Buchhave – en grønskolling på omkring 75 år. Harry Buchhave er tidligere fodboldspiller og holder sig stadig i form ved at cykle. Han regner ikke de 30 km for noget særligt, og han har da heller ingen problemer op ad bakkerne, for det hele foregår i et hyggeligt og moderat tempo.

Første mødeaften mødte kun 5 personer op, men det satte ikke nogen skår i glæden. Stavgangsdamerne er også ivrige cyklister, og 23 af dem havde meldt sig til Ladywalk i Frederikshavn, men tag ikke fejl, næste mandag er de på banen igen – denne gang på cykel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykelture giver masser af motion og frisk luft' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER