Forårsstemning og fest i Nellemanns Have

Forårsstemning og fest i Nellemanns Have

20. maj 2012 - kl. 15:13 - af

Det må have været alle timerne værd for de frivillige i den store æblehave, når der kan høstes en sådan fest med rigtig mange besøgende. Det må være en af konklusionerne dagen derpå.
En veltrimmet have kunne i går lørdag slå dørene op for den 4. udgave af forårsfesten.

Og som formanden for de frivillige fortalte i sin tale, har flere og flere ydret ønske om at deltage i arrangementet, der nu har nået en anselig størrelse. Efter formandens åbning blev ordet givet videre til Borgmester Lars Møller, som synes godt om traditionen omkring haven. Ligeledes roste han, at haven har de mange muligheder ikke mindst efter naturlegepladsen er kommet på plads.
Sidst fremhævede han de mange frivillige og fonden bag haven og takkede fra hele byrådet for det store arrangement, som bliver værdsat af alle. Real Dania var sidst punkt i borgmesterens tale, hvor han fortalte om den forundersøgelse og de 500.000, der på nuværende tidspunkt er givet til projektet. (Hør hele talen herunder).

Masser af aktiviteter og spændende tiltag.
Ligeledes i år blev Nellemanns Have denne dag brugt af mange lokale foreninger, til at vise frem og få en dialog med de mange fremmødte.
Til at sætte fart i tingene var de friske springgymnaster fra Sæby mødt op, og de blev efterfulgt af folkedanserne, som dog måtte søge ly, for den ene byge det blev til denne lørdag. Ellers blev haven besøgt af rigtig mange mennesker gennem hele dagen, hvilket de trafikale problemer også vidnede om. Men alle tog det med et smil, og klokken 15 kunne vennerne nikke anerkendende til hinanden, forårsfesten 2012 havde været en stor succes, både for dem og for de mange fremmødte  foreninger.

Se videooptagelse fra haven herunder. Der vil de næste dage komme yderligere to video på siden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsstemning og fest i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger