Få en god historie i Toppen af Danmark

Få en god historie i Toppen af Danmark

16. maj 2012 - kl. 10:34 - af

Toppen af Danmarks store årlige brochure ”Den Gode Historie” er udkommet.

Brochuren er spækket med arrangementer – ikke mindre end 1260 af slagsen, så der er noget for enhver smag. Brochuren har traditionen tro fokus på kunst og kultur, natur og historie, men også lokale fødevarer og råvarer fra naturen er at finde blandt de mange tilbud. Tag for eksempel på bjesk-cykeltur til Skagen, smag kronvildt hos jægerne i skoven eller oplev, hvordan den ægte vendsysselske grønlangkål bliver til. I selskab med fortællere og naturvejleder finder man de bedste steder at samle urter og svampe og sammen tilberedes maden over bål. Mad smager bare bedst, når det er lavet i den fri natur!

For overskuelighedens skyld er brochuren udstyret med en datoliste, så man let kan finde lige præcis det arrangement, der passer til ferien.

Arrangementerne strækker sig helt frem til efterårsferien og brochuren kan hentes på det lokale turistbureau eller downloades på www.lysetsland.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få en god historie i Toppen af Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER