Åbent Musikhus arrangement med stor succes

Åbent Musikhus arrangement med stor succes

16. maj 2012 - kl. 0:07 - af

Med overskriften ER DU VORES NYE MEDLEM,  så har Musikkorps Sæby har netop afholdt sit Åbent Musikhus arrangement. Korpset har fået stor respons på det nye tiltag, hvor nye og tidligere musikere kunne møde op til en af korpset øveaftener og spille eller bare lytte med.

Korpset vil nemlig gerne give alle musikinteresserede muligheden for at være med i et stort og velspillende orkester, som foruden det musikalske også har et godt sammenhold, takket være bl.a. deltagelse i en række sociale arrangementer.

Flere havde taget imod invitationen og mødte op med instrument, og de fremmødte blev straks involveret i orkestrets forskellige instrumentgrupper. Flere har efterfølgende givet udtryk for at de er interesseret i at spille med i Musikkorps Sæby. Nogle har kun lidt kendskab til noder og instrumentalspil, og de må så starte med af få undervisning under orkestrets aftenskole MAS. Andre har dog så stor erfaring, at kan optages direkte i orkestret.

Skulle der være nogle som først nu er blevet bekendt med orkestrets tilbud, så kan de bare henvende sig til Musikkorps Sæby, og kigge ned i Musikhuset, Skolegade 6 i Sæby en torsdag aften, hvor vi øver mellem kl. 19.30 og 22.00.  Kontaktpersoner og yderligere oplysninger om orkestret kan i øvrigt  findes på orkestrets hjemmeside www.musikkorps-saeby.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent Musikhus arrangement med stor succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER