Hyggeklubben: Tak for lang og tro tjeneste

Hyggeklubben: Tak for lang og tro tjeneste

15. maj 2012 - kl. 16:28 - af

Hyggeklubben i Voerså har afholdt forårsfest på Gæstgivergården Engholm med 34 deltagere og masser af god mad samt underholdning ved Gynther Mølgård med sang, musik og små finurlige vitser, der trak i smilebåndet og skabte en god stemning.

Margit Pedersen, Hanne Kristensen og Anette Schioldan startede Hyggeklubben efteråret 1992, under den daværende Sæby Kommunes Kommunale Hjemmeplejes finansiering.  Senere skulle der spares i kommunen, og Hyggeklubben har klaret sig selv siden ved frivillige initiativer og sponsorater fra firmaer og private – og det har de gjort godt, for de ældre, der kommer omtaler arrangementerne som meget positive og underholdende.

Margit Pedersen, der bor i Sæby, men er fra Lyngså, mener hun har aftjent sin værnepligt i Hyggeklubben og havde meddelt hun stoppede.

Margit Pedersen er en ildsjæl og kan slet ikke sidde stille. Der skal ske noget hele tiden. I den sidste tid, har hun engageret sig i Røde Kors genbrugsbutikken i Sæby, hvor hun på skift med andre damer passer forretningen på Krystalgade 3.

Som tak for lang og tro tjeneste – og ikke mindst godt samarbejde overrakte Hanne Nymark Kristensen et flot smykke i form af en marguerit til en kæde om halsen.

Hanne Nymark Kristensen gør opmærksom på, at alle er velkomne til at deltage i Hyggeklubbens arrangementer. Man skal blot melde sig til Hanne Kristensen på telefon 98 – 46 01 02 eller på mobil 20 43 57 80.

Tekst og foto Lorenz Fogh


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggeklubben: Tak for lang og tro tjeneste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger