Danmarksmesterskab i folkedans gik til Nordjylland

Danmarksmesterskab i folkedans gik til Nordjylland

15. maj 2012 - kl. 0:51 - af

Det blev en fin dag for Nordjysk Folkedans, da der i weekenden blev afholdt Danmarksmesterskab i Folkedans i Lillebæltshallerne i Middelfart. Her deltog de to nordjyske par, som i forrige måned havde vundet det regionale mesterskab og der med klassificerede sig til Danmarksmesterskabet.

Begge nordjyske par løb med de to første pladser:
Danmarksmestre blev Inger Nielsen, Frederikshavn Folkedansere og Ture Andersen, Bjergby, Mygdal Folkedanserforening og 2. pladsen gik til Bodil og Per Havkrog, Aalborg Folkedansere.

Nordjysk folkedans markerede sig her på fornemmeste vis. Konkurrence i folkedans er et forholdsvis nyt fænomen, som skal ses i det forhold, at der inden for denne aktivitet i disse år sker en spændende udvikling.
Der skrives nye danse, ligesom folke- og spillemandmusikken dyrkes på et meget højt niveau – alt under respekt for de iboende traditioner.

Livsbekræftende motion til iørefaldende folkemusik – det er moderne folkedans.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarksmesterskab i folkedans gik til Nordjylland ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER