Stidsholt inviterede til gammel elevdag

Stidsholt inviterede til gammel elevdag

14. maj 2012 - kl. 9:21 - af

Lørdag var Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole fyldt med tidligere elever. Traditionen tro afholdes der hvert år et “elevmøde”, hvor alle har mulighed for at komme og hilse på “gamle” efterskolekammerater. Dagen gik med masser af snak om minder fra et betydningsfuldt og begivenhedsrigt skoleår. Der var således komsammen for elever, der gik på skolen for over 60 år siden og op til nu. Alle med det tilfælles, at de har gået på skolen. Dagen startede med at de fleste dukkede op omkring ved 11 tiden.
Efter en velkomst ved forstander Steen Jensen, var der spisning efterfulgt af volleyball i hallen, for dem der havde lyst. To af skolens idrætslærere, Michael Christiansen og Brian Pihl, stod således for afviklingen af et sportsarrangement mellem Stidsholt elever i mange forskellige aldre.
Et hold havde samlet videoklip, som blev vist for dem, der var mødt op fra årgangen til stor morskab for alle. Endnu en begivenhedsrig dag på Stidsholt, fortæller Torben Pihl.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt inviterede til gammel elevdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER