Store arbejdsdag på den gamle krogrund

Store arbejdsdag på den gamle krogrund

13. maj 2012 - kl. 9:35 - af

Lørdag 12. maj var flere frivillige samlet på den gamle krogrund i Voerså, som nu ejes af Voerså Byudvikling. De frivillige havde meldt sig for at udføre et stykke arbejde med diverse redskaber som traktor, bobcat, plæneklippere, græstrimmere, malerpensler samt andet værktøj.

Mens de større maskiner var i gang, var der andre, der sørgede godt for væske og fortæring til en pause, som blev holdt i ”Rørhønen”, mens atter andre var i gang med reparation af borde og bænke, som bruges i byens store foreningstelt om sommeren, når der eksempelvis er idrætsuge på stadion, børne- og kræmmermarked, harmonika-orkestres øveaftener på jollehavnen og eventuelle arrangementer på krogrunden, men også til andre lejligheder.

På grunden er nu opstillet et offentligt toilet, som stammer fra parkeringspladsen i Sørå, hvor det alligevel skulle fjernes.

VVS folk har frivilligt tilkoblet toilettet, og det vil sikkert gøre god gavn, i den nærmeste fremtid, hvor der kommer til at foregå en hel del arbejde på grunden med reparation af skrænter ned mod åen, bygning af trapper og multiscene, der kan skydes ud over vandet. Arbejdet vil blive udført af folk fra Frederikshavn Kommune og frivillig arbejdskraft.

Formand for byudviklingen, Gynther Mølgård, udtrykker sin tilfredshed med, det er lykkedes at få et toilet placeret på grunden. Toilettet vil være under opsyn og ulåst, så trængende frit kan benytte det. Bliver der begået hærværk og andre uhyrligheder, vil det omgående blive aflåst, påpeger formanden kraftigt.

Tekst og fotos Lorenz Fogh

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Store arbejdsdag på den gamle krogrund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER