Liseberg og Stena Line i millionsatsning

Liseberg og Stena Line i millionsatsning

12. maj 2012 - kl. 10:16 - af

Stena Line og Liseberg – Nordens største forlystelsespark – lancerer i denne uge en millionkampagne, hvis mål er at få flere jyder til at opleve Lisebergs enestående forlystelser i den centrale del af Göteborg.

Med bare en uge til Kr. Himmelfarts-ferien er Stena Line og Liseberg på banen med et spændende og nyt tilbud til alle danske børnefamilier, der elsker at blive skudt ud, skudt ned, drejet rundt og svinget frem og tilbage.

– Vi har altid samarbejdet med Liseberg, men i år satser vi massivt sammen og investerer millioner i denne kampagne. Vi giver hele sommerperioden de danske familier fuld fleksibilitet, hvis de overvejer at tilbringe en dag eller to i Liseberg, fortæller direktør Carsten Kruse fra Stena Line.

Over 300.000 husstande i Jylland modtager i disse dage en farvestrålende brochure om den snart 90 år gamle forlystelsespark midt i Sveriges næststørste by. Det er muligt at vælge imellem flere pakkerejser til Liseberg. Faktisk kan en familie med to voksne og to børn sejle med Stena Line til Sverige og tilbringe det meste af dagen i Liseberg for under 1.000 kr. Men der er ingen tvivl om, at man får mest ud af at vælge en overnatning på hotel og hele to dage i Liseberg med turpass. Her begynder prisen på 2.128 kroner. Disse tilbud gælder ikke kun i Kr. Himmelfarts-ferien, men hele sommerperioden.

Tre millioner personer gæster hvert år Liseberg, og mulighederne er mange. Nogle nøjes med at nyde de smukke planter og udsmykninger, mens andre jagter oplevelser med fart og spænding, eksempelvis AtmosFea. Det er intet mindre end Europas, og måske hele verdens, mest spektakulære frie fald. Du falder fra 146 meter over havet – med 110 kilometer i timen.

Der er flere gode grunde til at rejse til Sverige i år. Med en færgebillet fra Stena Line i hånden kommer børn fra 0-14 år gratis ind på 45 børnevenlige turistattraktioner i Sverige. Desuden er der gratis buffet, inkl. softice, på færgen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Liseberg og Stena Line i millionsatsning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER