En uforglemmelig gallafest på Stidsholt

En uforglemmelig gallafest på Stidsholt

12. maj 2012 - kl. 6:37 - af

Torsdag aften var der stor gallafest på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole.

Gennem længere tid har man forberedt sig på den store fest. For en del pigers vedkommende er der blevet syet på aftenens gallakjole næsten hele skoleåret igennem.

Efter en (alkoholfri) velkomstdrink, var der festmiddag i spisesalen. Alle var til aftenen udstyret med fornemme titler som greve og grevinde, prins og prinsesse og meget mere. Under den utroligt lækre 3 retters menu, kreeret af skolens køkkenchef Klaus Kjærgaard, blev der holdt adskillige taler. Særlig bemærkelsesværdige var talen til pigerne, og talen til drengene. Mellem hovedretten og desserten, blev der danset Lancier i hallen, som alle gennem det sidste stykke tid har øvet sig på.

Aftenen sluttede med kåring af aftenens Lancierpar, aftenens gentleman, aftenens gallapige og aftenens invitation. Invitationen blev vundet af Jonas Sørensen som havde inviteret sin date ved at lave en yderst romantisk video, hvor han syngende foran skolens elever inviterede hende til Gallafest.

En aften med en oplevelse blandt mange andre fra et efterskoleophold, der sandsynligvis aldrig vil blive glemt.

Tekst og foto: Torben Pihl


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En uforglemmelig gallafest på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER