Bukkepral på Jagtcenter Nord…..

Bukkepral på Jagtcenter Nord…..

10. maj 2012 - kl. 12:59 - af

Hvis vejret er lunt, vinden rimelig rolig og det samtidig er tørvejr, er det optimalt for jægerne, der i den kommende tid skal på bukkejagt.

Jagten på råbukken går ind onsdag 16. maj fra solopgang. Denne dag kan man være sikker på, at rigtig mange jægere har taget fri fra arbejde for at komme på bukkejagt tidlig morgen. Dagen er for jægere, som julen er for børn – de glæder sig simpelthen.

Jagten på sommerbukken varer fra 16. maj til 15. juli, og i mange år har der, den første morgen været afholdt bukkepral på Jagtcenter Nord, hvor der de senere år er mødt mellem 50 og 80 personer frem. Her mødes, de morgenduelige jægere, og nogle kan vise flotte trofæer frem fra morgenens pyrsch, mens andre må nøjes med at se på og håbe på bedre held senere.

Andet godtfolk end jægere er også velkomne, og derfor er der rundstykker og kaffe i klubhusets kantine.

Hvis vejret arter sig fra den bedste side, kan man være sikker på, at de opstillede borde og bænke ved klubhusets areal vil være fyldt godt op.

Der er bukkepral fra 10.00.

Tekst og fotos Lorenz Fogh

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bukkepral på Jagtcenter Nord.....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER