Forårs og skovvandring for hele familien

Forårs og skovvandring for hele familien

1. maj 2012 - kl. 0:06 - af

Kræftens Bekæmpelse i Sæby indbyder alle naturelskere til en dejlig vandretur i det fredede område ved lejrskolen Vesterskov ved Brønden. Foråret er i gang og farverne og duftene er på sit højeste, så nu gælder det om at komme af sted – nemlig mandag den 14. maj klokken 18.30.

Lejrskolen Vesterskov, Vesterskovvej 41 ved Brønden bliver startstedet for vandreturen. Lejrskolen er en tidligere landbrugsejendom, som er blevet restaureret og nu bruges af Brønderslev kommunes skoler til lejrskoleophold med natur på skemaet. Området, der nu er fredet består af skov, mose og bakker som man kan komme til ad fine naturstier, så det giver mulighed for at komme sikkert rundt.

Aftenens guide er Bo Storm, som er ansat som naturvejleder ved Frederikshavn kommune og som har et stort kendskab til området og dets seværdigheder og særligheder.

Bo Storm er en engageret naturelsker og en meget benyttet foredragsholder og guide, så man kan glæde sig til at høre ham fortælle om stedet og dets flotte natur.

Turen vil vare ca. 1 – 1½ time og bagefter samles alle ved Lejrskolen til fælles hygge. Kræftens Bekæmpelse vil sælge mad, drikke og sunde snacks og Bo Storm vil vise børnene hvordan man tænder bål uden ild.

Overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårs og skovvandring for hele familien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER