Musikskolen: Der er stadig ledige pladser!

Musikskolen: Der er stadig ledige pladser!

26. april 2012 - kl. 0:07 - af

Deadline for tilmelding til Musikskolens kommende sæson er nu passeret, men hvis du går med et ønske om at lære at spille et instrument eller synge, kan du stadig nå det. ”Igen i år har vi fået rigtig mange tilmeldinger, men vi har dog stadig nogle ledige pladser, så vi vil derfor opfordre elever og forældre til at skynde sig til at få tilmeldingen i hus”, fortæller Thomas Albæk Jakobsen, leder af Musikskolen i Frederikshavn Kommune.

Hvorfor gå i musikskole?
Hvis du spørger Lærke på 8 år, som har spillet cello i 2 ½ år på Musikskolen i Frederikshavn Kommune, lyder svaret: ”Det fede ved at gå i Musikskolen er, at man får venner og at man lærer nogle nye ting, som man kan vise sine venner”. Derudover er de adspurgte elever også enige om, at det er sjovt at gå i musikskole og at det er fedt, når man får nogle svære sange og så bliver god til dem i løbet af kort tid.

Musikskolen er for alle
Musikskolen i Frederikshavn Kommune tilbyder musikundervisning for børn, unge og voksne i alle aldre. Eksempelvis er der Baby- og Børnebongo for de helt små, Musikalsk legestue og Mini-rock for de lidt ældre børn samt instrument- og sangundervisning for både børn og voksne. Derudover er der mulighed for at deltage i diverse kor og sammenspil. Al undervisning varetages af højtuddannede og professionelle lærere.

Tilmeldingen til musikskolens undervisningstilbud for sæson 2012/2013 foretages online på www.musikskolen.frederikshavn.dk.

Se Musikskolens video om forskolehold
http://www.youtube.com/watch?v=buC4LeTG5xk&context=C4f04aebADvjVQa1PpcFMDaep2JPOXcDuXVNkuI53Z-9IAVyzEjkY

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikskolen: Der er stadig ledige pladser!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER