Rustvogn på langfart til Litauen….

Rustvogn på langfart til Litauen….

25. april 2012 - kl. 12:59 - af

En lille solstrålehistorie i en normal lidt sørgelig branche. Hejslet Begravelsesforretning har købt ny rustvogn, og står derfor med en bil for meget, da de ikke skal bruge 5 biler.

Frank Hejslet havde således bestemt sig for at sælge en af de overskydende biler, men gennem en kontakt i Sæby har han så erfaret, at man i Litauen har en rustvogn, der er brudt sammen, og derfor har behov for en anden.

”Vi har derfor besluttet ikke at sælge den overskydende rustvogn, men at skænke den til Litauen”, fortæller Frank Hejslet.

Bilen bliver afhentet mandag den 30. april kl. 10:00 på adressen Grønnegade 12 – 9300 Sæby og derefter kørt direkte til Litauen, hvor den skal erstatte den gamle Toyota rustvogn i det lille samfund i Veliuona..

Dermed kan man så også i Litauen komme ”afsted” på en pæn og anstændig måde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rustvogn på langfart til Litauen....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER