Velkommen til nyskabelsen “Cyklingens Dag”

Velkommen til nyskabelsen “Cyklingens Dag”

22. april 2012 - kl. 14:37 - af

Onsdag den 9. maj slår cykelklubber over hele landet dørene op, og inviterer alle, der er nysgerrige på cykelsporten indenfor.

Som en nyhed har Danmarks Cykle Union (DCU) i 2012 indført  ”Cyklingens Dag”. En dag hvor cykelklubber over hele landet holder åbent hus og byder nysgerrige velkommen indenfor til cykelsportens fascinerende verden.

Sæby Motions Cykel Club deltager desværre ikke i år, da opbakning sidste år var for ringe, oplyser formand Tommy Thomsen.

”Cyklingens Dag” har som formål at sætte focus på cyklingens glæder, give interesserede en smagsprøve på stemningen og mulighederne i cykelsporten og dermed tiltrække flere medlemmer til de danske cykleklubber.
“Cykling er blevet en trend og et godt bidrag til den danske folkesundhed og med ”Cyklingens Dag” forsøger vi i samarbejde med klubberne, at udnytte den medvind vi har. Vi ved, at der er rigtig mange derude, der træner på deres racercykel jævnligt, så potentialet til at hente nye medlemmer er meget stort. Og med ”Cyklingens Dag” sætter vi også fokus på de mange tilbud som cykelklubberne kan tilbyde deres medlemmer”, udtaler Danmarks Cykle Unions direktør Jesper Worre.

Alle interesserede børn og voksne er velkomne til at kigge forbi åbent hus arrangementerne i cykelklubber, hvor man kan se det sidste nye af lækkert udstyr, får en general introduktion til cykelsporten og rig mulighed til at stille spørgsmål til repræsentanter fra netop din lokale cykelklub.

Mere information på facebook.com/CyklingensDag og CyclingWorld.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger