En hård kamp endte med 13.3 kg. laks

En hård kamp endte med 13.3 kg. laks

20. april 2012 - kl. 9:56 - af

Mandag den 16. april tog Jesper Christensen fra JC Fiskegrej og Fritid til premieren ved Skjern Å sammen med Rene Kok Hansen og Thorkil Jørgensen.

Her fortæller Jesper en spændende historie for alle lystfiskere: ”Vi lagde af sted fra Sæby kl. 03.00 og var klar til at fiske kl. 06.00. Vi startede nedstrøms Spangen ved Ahlergård. Da vi nærmede os Ågård ved 08 tiden, havde jeg 2 hug indenfor ca. 10 meter dog uden fisk, men få meter længere nedstrøms blev ormet taget med et gevaldigt hug. Jeg var ikke i tvivl om, at det var laks, så hjertet hamrede løst.

Der skal fiskes med cirkel kroge, så min tålmodighed blev sat på en laaang ventetid. Efter ca. 1 minut var der stadigvæk forbindelse, så jeg smed rygsækken og gjorde klar til opstramning og ikke modhug. Yderligere et minuts tid gik, og jeg sænkede stangspidsen mod overfladen og strammede hårdt op, men fisken blev bare stående, indtil der var fuld flex på klingen. Så kunne det ellers være at en vis herre tog fat. En fantastisk og hård fight blev udkæmpet og jeg kunne til sidst håndlande 107 cm blank laks.

Først da den kom helt på græsset, gik det op for mig, hvor stor den egentlig var, og da jeg vejede den hjemme kl. 15.30, viste vægten 13,3 kg. En forbedring af PR med 100 gr.”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En hård kamp endte med 13.3 kg. laks' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER