Birgit Hansen ny borgmesterkandidat

Birgit Hansen ny borgmesterkandidat

20. april 2012 - kl. 18:12 - af

Efter urafstemning blandt socialdemokraterne i Frederikshavn kommune, kunne man i dag hos Metal i Frederikshavn, efter optællingen afslører at den nye borgmesterkandidat for Socialdemokraterne hedder Birgit Hansen.

Det blev, som både vælgerforeningen I Sæby og Skagen havde ønsket det. I Frederikshavn havde de derimod peget på Birthe Marie Pilgaard som den nye spidskandidat, hvilket jo altså ikke blev tilfældet, da medlemmerne ville det anderledes.

Der var afgivet 469 stemmer og Birgit Hansen fik de 289 mod Birthe Marie Pilgaards 179, en stemme var ugyldig. Ialt havde 83% af socialdemokraterne valgt at stemme.

En kommentar til “Birgit Hansen ny borgmesterkandidat” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Birgit Hansen ny borgmesterkandidat”

  • Tillykke til Birgit Hansen med valget, men hvor har det dog været uværdigt, med alle disse mere eller mindre perfide angreb, man skulle jo mene, at så længe man selv taler pænt, kan man også forlange, at få et ordentligt svar. Nogen må have dårlig smag i munden

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Birgit Hansen ny borgmesterkandidat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER