Kirkens dagligstue – Alle er velkomne i Mariehuset

Kirkens dagligstue – Alle er velkomne i Mariehuset

19. april 2012 - kl. 6:12 - af

Fredag d. 20. april kl. 14.30. En tur til Svalbard, langt mod nord.

Tag til Norges nordligste fastland, og flyv 600 km. mod nord, så kommer du til Svalbard, der består af tre større, og en række mindre øer, der tilsammen har et areal, 1½ gange så stort som Danmark, og en fastboende befolkning på 2600 mennesker, flest nordmænd, men også ca. 800 russere og ukrainere. Den største by er Longyearbyen, med ca. 1800 indbyggere, hvor verdens nordligst beliggende kirke også ligger.

I sommeren 2011 var organist Solveig Skovgård på kortur til Nordnorge, bl.a. til Svalbard. Hun vil denne eftermiddag fortælle om disse øer, og vise billeder derfra.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirkens dagligstue - Alle er velkomne i Mariehuset ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER