Sogneaften i Mariehuset – Titanic 100 år efter

Sogneaften i Mariehuset – Titanic 100 år efter

17. april 2012 - kl. 0:49 - af

I april 1912 ramte verdens største og mest sikre skib, Titanic, et isbjerg og sank i Atlanterhavet, og omkring 1500 mennesker døde i det kolde vand.

Myterne om skibet og forliset har siden blomstret, og i anledning af 100-året har sognepræst og historiker Morten Skovsted sammensat et multimedieforedrag, der inddrager samtidens historie, dramaet, skæbnerne, hovmodet og konsekvenserne af den store begivenhed.

Det foregår på torsdag den 19. april kl. 19.30 i Mariehuset.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sogneaften i Mariehuset - Titanic 100 år efter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER