Kvalifikationerne til DM i spejder i weekenden

Kvalifikationerne til DM i spejder i weekenden

17. april 2012 - kl. 11:33 - af

Så er de næsten klar! Kvalifikationerne til DM i spejder nærmer sig, og 5 friske spejdertøser tripper for at komme af sted!
”Vi vinder DM i spejder!”, blev der råbt til sidste spejdermøde, og her er ingen i tvivl.
I Hørby spejder gruppe er deres kendetegn et stærkt fællesskab og sammenhold. Det kan mærkes hver spejderaften og på enhver lejr, og det vil helt klart kunne ses af de andre deltagere til kvalifikationerne til DM i spejder.
Selvfølgelig har de forberedt sig, til at skulle af sted. Knobene er blevet øvet, kompasset er lagt frem, og dolken er slebet.

”Men alligevel mener de ikke, at det er helt nok – de har nemlig lavet deres egen lille maskot, som hedder Duffendaffen, da deres gruppe til DM kommer til at hedde Duffendafferne”, fortæller Kirstine Ann Sørensen, KFUM Hørby Gruppe.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvalifikationerne til DM i spejder i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER