Fusion mellem de to LO sektioner i Vendsyssel

Fusion mellem de to LO sektioner i Vendsyssel

16. april 2012 - kl. 0:09 - af

Mandag den 26. marts var LO Frederikshavn og LO Hjørring samlet til hver deres repræsentantskabsmøde på Tannishus i Tversted med dagsordener, som gik på at starte de intentioner, som lå i sidste års repræsentantskaber og det forgangne halve års arbejde mod en fusion mellem de to LO sektioner til LO Vendsyssel.

Med det formål at styrke og udbygge det fælles faglige arbejde og de udfordringer LO sektionerne står overfor i Vendsyssel og på Læsø, traf de 2 repræsentantskaberne beslutningen at lukke de to sektioner ned og fusionere til LO Vendsyssel dækkende de tre kommuner Læsø, Hjørring og Frederikshavn.

Der er ingen intentioner i LO Vendsyssel om at få mindre indflydelse på de ting, der sker og den udvikling som alle i store træk er enige i der bør ske på såvel den arbejdsmarkedspolitiske – som det erhvervsmæssige område.  Her ønskes et styrket Vendsyssel og Nordjylland, hvor det skal være både godt at bo, leve og arbejde.

Der har naturligvis været idéer og tanker om det fremtidige arbejde i LO sektionen, som dækker de 3 kommuner Hjørring, Frederikshavn og Læsø, og der er nu taget fat i at omsætte idéerne til en funktionel virkelighed.

”Sker der ændringer i forhold til udpegede LO repræsentanter eller andre relevante forhold, vil dette blive meddelt”, fortæller Cai Møller, der blev valgt til formand for LO Vendsyssel.

”Jeg vil bestræbe mig på at leve op til tilliden, der ligger heri, og arbejde – sammen med medlemsorganisationerne, de øvrige LO sektioner, såvel private som offentlige erhverv og øvrige aktører på arbejdsmarkedet – for at gøre en forskel for LO fagbevægelsens medlemmer, borgerne og erhvervene i vort område”, slutter han.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fusion mellem de to LO sektioner i Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER