Fodbold og Ferrari på Sparekassen Vendsyssel Arena

Fodbold og Ferrari på Sparekassen Vendsyssel Arena

14. april 2012 - kl. 19:38 - af

Årets første hjemmekamp for Skjold Sæby’s Jyllandsserie blev et målrigt og spændende opgør på klubbens “nye” hjemmebane på Kjeldgaardsvej.
Med 6 point for de første to kampe i sæsonen, var spændingen intakt inden dagens opgør mod Herning Fremad, som med 7 point for deres første 3 kampe også var kommet godt fra start.
Der skulle da heller ikke gå mere end 3 minutter før udeholdet havde bolden i nettet til 1-0, men heldigvis rystede det ikke hjemmeholdet, der allerede 2 minutter senere bragte ballance i regnskabet.
Herefter blev der givet og taget gennem resten af første halvleg, der endte med yderligere en scoring i hver ende til pauseresultat 2-2.

I anden halvleg var heldet flere gange med hjemmeholdet, da bolden både var på træværket og lige over mål flere gange. Men alligevel lykkedes det et hårdt arbejdende mandskab fra Skjold Sæby at få bolden i nettet i den anden ende til stor glæde og lettelse. Glæden varede dog kort, for 12 minutter før tid blev der begået et unødvendigt straffespark, som kunne have bragt udeholdet tilbage i kampen, men en godt spillede Stefan Henriksen i målet havde luret modstanderen og nuppede straffesparket helt ude ved stolpen, dette fik den unge målmand til at bryde ud i spontan jubel. Det blev den sidste reelle chance i kampen og efter 93 minutter kunne hjemmeholdet løfte hænderne i jubel over yderligere 3 point til kontoen.

Udover fodbold var der til dagens hjemmekamp også mulighed for at vinde en køretur i en Ferrari i pausen, hvis man da havde investeret i et af de til formålet fremstillede kampprogrammer og ligeledes kunne svare på spørgsmålet i programmet.
Den heldige vinder blev så trukket i pausen, og hun fik sig sit livs køretur fra Sparekassen Vendsyssel Arena og ad Kjeldgaardsvej til Grøn’s Køretekniske anlæg, hvor den imponerede bil kunne få lov at strække ben – en hver drengs drøm, som denne halvkolde dag i april tilfaldt en pige.

Et andet vigtigt projekt, som blev præsenteret denne lørdag, var det samarbejde Skjold har startet med Kræftens bekæmpelse. “Jeg tror, det er vigtigt, at vi som ganske stor klub påtager os samfundsopgaver ud over fodbold”, fortalte Asger Mortensen, formand for Skjold. Dagens entreindtægt var derfor også doneret direkte til Kræftens Bekæmpelse, der også viste flaget på stadion. Det blev til ialt 3.895 kr. i entreindtægt, som Emmy Jakobsen fra lokalafdelingen takkede for. Hun kunne indvidere oplyse, at pengene sammen med dem fra lokalindsamlingen, nu samlet kunne bidrag med hele 125.000 kr. fra Sæby, hvilket vi alle kan være stolte af.

Så alt i alt en super dag for alle på Sparekassen Vendsyssel Arena.

2 kommentarer til “Fodbold og Ferrari på Sparekassen Vendsyssel Arena” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Fodbold og Ferrari på Sparekassen Vendsyssel Arena”

  • Hvad udeholdet mener om kampen

    http://www.ligabold.com/news/52573

  • Edel Sørensen

    Det er en dejlig oplevelse,at komme på Sæby stadion,NU, Vendsyssel Arena.Det summer af liv og aktiviteter i alle aldre. Har selv været aktiv håndboldspiller for mange år siden.Har mange gode minder fra den tid,og især det gode forhold os spillere imellem.Derfor glæder det mig,at to af mine børnebørn nu er aktive i Skjold,det er vigtigt vore unge har sunde fritidsinteresser, det vil gavne dem videre i livet.Derfor vil jeg rette en STOR tak til alle,der gør en kæmpe indsats for,at styrke foreningslivet i Skjold.Ledelse og de mange frivillige.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold og Ferrari på Sparekassen Vendsyssel Arena ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER