Ordet er frit: Borgmesterkandidat !

Ordet er frit: Borgmesterkandidat !

9. april 2012 - kl. 15:02 - af

SaebyAvis.dk har modtaget nedenstående indlæg til debatten, fra byrådsmedlem Jens Hedegaard Kristensen.

Socialdemokraterne skal have valgt ny Borgmesterkandidat til Kommunevalget i november 2013. Valget finder sted ved en urafstemning blandt de 580 stemmeberettige partimedlemmer i Frederikshavn Kommune fredag 20 APR 2011.

Der er ikke tale om uro i Socialdemokratiet, men derimod oplæg til en såre demokratisk proces, hvor medlemmerne vælger den kandidat de mener der fremover vil kunne styre Kommunen på den mest begavede måde. To Kandidater er i spil. Birgit Stenbak Hansen og Birthe Marie Pilgaard. Begge kandidater har været fyldigt omtalt i Dagspressen. Både den skrevne og elektroniske.

Undertegnede har sat kryds ved Birgit Stenbak Hansen. Jeg har gennem adskillige år arbejdet tæt politisk sammen med Birgit i Byrådet og Økonomiudvalget m.m. Herigennem har jeg fået et godt indtryk af en samvittighedsfuld og oprigtig politikker, der igennem sit Udvalgsarbejde har vist vilje og evne til effektivt, at gennemføre de socialdemokratiske kærneværdier omkring behandling af vore ældre, unge og svage medborgere.

Arbejdsmarkedsområdet har sin helt egen plads i Birgits bevidsthed. Udviklingen skal vendes derhen, at vi fokuserer på ”hvad skal vi leve af”. Dette har Birgit altid haft fuld fokus på. Det er utroligt vigtigt, at vi får en ny Borgmester, der helhjertet fokuserer på udvikling og samarbejde med vores erhvervsliv. Jeg er overbevist om, at Birgit igennem sit netværk kan få erhvervslivet i tale, så vi fremover kan se en samlet Frederikshavn Kommune blomstre.

Birgit er 45 år. Veluddannet, veltalende, velargumenterende og går lige ind i alle beslutningstagere med træsko på. Lige nøjagtig de færdigheder vi har brug for ved Kommunens ny Førstedame.

Jens Hedegaard Kristensen

Byrådsmedlem

En kommentar til “Ordet er frit: Borgmesterkandidat !” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ordet er frit: Borgmesterkandidat !”

  • Kære Byrådsmedlemmer.

    jeg stiller spørgsmål tegn ved udvikling af erhvervslivet? I ønsker en Socialdemokrate til borgmester. Og skriver i vil give kærneværdier til vores ældre osv. Hvorfor går man så ikke ind for fritvalg inden for hjemmeplejen?

    Erhvervslivet bliver jo udviklet ved private leverandør og de ældre for god pasning ved både kommunen og ved de private leverandør.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Borgmesterkandidat !' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger