Handelsstandsforeningens påskesatsning blev et hit

Handelsstandsforeningens påskesatsning blev et hit

9. april 2012 - kl. 2:11 - af

Det var med en hvis spænding i kroppen, da der lørdag blev serveret et overflødighedshorn af underholdning i Sæby i samarbejde med Nordjyske og Handelsstandsforeningerne i Frederikshavn og Skagen. Programmet bød på ikke mindre end 3 koncerter, hoppeland og påsketema for børn, så det var med de store spender bukser på, der blev budt velkommen til Sæby.

Dagens vejr blev, som det har været hele påsken, en prøvelse for de fremmødte, for godt nok skinnede solen og nattens blæst havde lagt sig, men med temperaturer på 5-8 grader skulle der noget til at holde på varmen.
Perfekt til dette formål var Rasmus Nøhr, der fra klokken 11 leverede de kendte sange fra scenen på Store Torv efter en royal ankomst i Dybvad Taxa´s limousine. Men både før og efter var der også musik, så underholdningen var i top, samtidig med de mange gode tilbud i butikkerne, hvilket de fremmødte benyttede sig flittigt af både før, under og efter koncerterne. Helt igennem en super dag for detailhandlen i Sæby, lød det fra formand Helle Kjær, efter hun selv havde lukket
butikken klokken 16. Samme melding lød der fra flere andre forretningsdrivende i byen, der alle kunne melde om øget omsætning og ekstra mange turister i Sæby i påsken. Det til trods for det kolde vejr, som måske ikke lige appellerer til hygge og handel. Det eneste vi måske skal drøfte til næste år er åbningstiden, der godt kunne have været til klokken 14 i stedet for til klokken 16, de sidste timer var stille, lød det fra Helle Kjær, inden hun tog hjem på velfortjent påskeferie.

Om konceptet gentages næste år er endnu uvist, men godt det var det, og alle virkede tilfredse med den brede vifte af underholdning i midtbyen.

Næste arrangement på Torvet er i den kommende weekend. hvor børnene rykker ind med det så populære og succesfulde ”børneloppemarked”. Her kan alt fra værelset, loftet, skuret, eller hvor det nu står, sælges, byttes eller foræres væk. Eneste krav er tilmelding til Henrik Christensen på mail: 9300@click.dk eller ved brug af den kupon, der forefindes i Folkebladet på onsdag. Alle fremmødte udstillere (børn) får gratis sodavand og pizza, når ”arbejdet” er fuldført.

Samtidig opstiller HopHans en såkaldt Highjumper på Torvet, så der bliver mulighed for at se Sæby fra oven. Denne event er gratis at prøve for alle fremmødte, der tør og har lyst til denne lidt anderledes ”flyvetur”.

Så velmødt alle børn og vågehalse til en spændende lørdag på Sæby Torv.

En kommentar til “Handelsstandsforeningens påskesatsning blev et hit” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Handelsstandsforeningens påskesatsning blev et hit”

  • Pia Sørensen

    Ja hold dog op, tommelfinger op for handelsstandsforeningen…… God “koncert” med Rasmus Nøhr, og mange fremmødte mennesker, det er sååå dejligt…… Bare der havde været lidt varmere…….

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsstandsforeningens påskesatsning blev et hit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger