Veloverstået generalforsamling hos skakklubben

Veloverstået generalforsamling hos skakklubben

4. april 2012 - kl. 11:10 - af

Sæby Skakklub holdt ordinær generalforsamling tirsdag den 3. april 2012.
Generalforsamlingen startede med Formand Jens Riis´s beretning, som kan ses længere nede. Derefter var det regnskabet tur. Det udviste et underskud på 3.900 kr. og på den baggrund blev det vedtaget at forhøje kontingentet med 100 kr. halvårlig fra 1. oktober 2012.

Klubturneringen var noget presset tidsmæssigt på grund af flere runder end tidligere.
Man drøftede forskellige muligheder for at nedbringe antallet af runder og vedtog, at turneringen i næste sæson skal starte den første tirsdag i september mod hidtil den 2. tirsdag i september. Den endelige form i klubturneringen fastsættes af bestyrelsen, når deltagerantallet kendes.

Det tilstræbes at få 2 hold i holdturneringen igen næste gang, og mulighederne synes gode for dette.

Alle valg var genvalg.

Læs formandens beretning her: Beretning 2012

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veloverstået generalforsamling hos skakklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER