Ordet er frit: Det er alletiders……

Ordet er frit: Det er alletiders……

1. april 2012 - kl. 13:22 - af

ATP skaber nye arbejdspladser i Frederikshavn og Udbetaling Danmark-center efterspørger 75 nye medarbejdere i Frederikshavn – det er nyheder der har fremtiden i sig. det er skønt at der kommer flere administrative stats eller halvstatslige arbejdpladser til Frederikshavn. Det giver kommunalbestyrelsen rum til uden at forøge ledigheden i byen at tilbageføre kommunale administrative arbejdspladser til både Sæby og Skagen og undgå at bygge nyt i Frederikshavn.

Det bliver desværre nok ikke den reaktion Frederikshavn kommunens direktion kommer. de siger sikker traditionelt ud fra de visen mer vil have mer byg mer i Frederikshavn. Det er besynderligt, at der kommunalbestyrelsen ikke ønsker at udnytte f.eks det tomme rådhus i Skagen til at huse fornuftige arbejdspladser speciel nu hvor Skagen har måtte sige farvel til 10 lærerstillinger af hensyn til stjerneskolen i Frederikshavn og Sæby har også et efterslæb i administrative stillinger som tiden er moden til at udligne.

Der burde være skabt forudsætninger for at skabe vækst i hele kommune.

Med venlig hilsen

Liste-H

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Det er alletiders......' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER