Åbningen af Havnekiosken udsat pga. vandskade

Åbningen af Havnekiosken udsat pga. vandskade

31. marts 2012 - kl. 1:02 - af

Det var en tydelig rørt Erik Schack, der fredag eftermiddag
“måtte smide håndklædet i ringen”. Kun mindre end et døgn før den planlagte åbningen for sæsonen 2012, måtte han indse, at det desværre ikke kunne lade sig gøre, for det populære ishus på havnen i Sæby var ramt af omfattende vandskade.

Erik Schack fortæller til SaebyAvis.dk: “Jeg har gjort alt hvad jeg kunne. Alt vand har været tappet af for vinteren, for at undgå den her slags ubehagelige overraskelser, og så skete det alligevel”. Erik har tidligere på ugen klargjort ishuset for sæsonen, og derfor påfyldt vand uden det gav anledning til problemer. Men efter at alle varer var sat ind, og det sidste skulle ordnes, opstod så dette ulykkelige problem. “Vandet har ganske enkelt sevet lige så stille ud under gulvet, og først efter lang tid er problemet så blevet synligt, hvilket har betydet, at mange varer og gulvet i hele ishuset er ødelagt. Gulvet har vi fået lavet, men inden det er tørt og nye varer er fyldt ind, ja så er den planlagte åbning misset. Jeg er frygtelig ked af denne situation, men om jeg så arbejdede hele natten, så nåede jeg det ikke alligevel”, slutter Erik Schack, der tydeligt er trykket af situationen.

Havnekiosken åbner i stedet Skærtorsdag, og Erik oplyser til avisen, at alle gammeldags is denne festdag er nedsat med 10% grundet den udsatte åbning.

2 kommentarer til “Åbningen af Havnekiosken udsat pga. vandskade” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Åbningen af Havnekiosken udsat pga. vandskade”

  • Måske i skulle fjerne reklamen med at ishuset åbner den 31. marts…….. :-))

  • Henrik Christensen

    Erik har ønsket at den fortsætter, så derfor er den fortsat online. Den rettes mandag med ny dato, men den slags laves ikke i weekenderne….

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbningen af Havnekiosken udsat pga. vandskade ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER