Vil du også gerne kende sandheden?

Vil du også gerne kende sandheden?

27. marts 2012 - kl. 14:15 - af

Det er der mulighed for, mandag den 7. maj kl. 18.30 på Restaurant Frank´s, når Sæby Inner Wheel Klub inviterer til foredrag med sandsiger John Braad.

Han omtaler ikke sig selv som clairvoyant, og beskæftiger sig ikke med tidligere liv og andre flyvske ting, men med det jordnære, som berører et menneskes dagligdag. John Braad kan se, hvad der er sket, hvordan den nuværende situation er, og hvad der vil ske. Han er en almindelig mand, med ualmindelige evner.

Folk har opsøgt ham for at få svar på fortid, nutid og fremtid.

Aftenens spændende arrangement koster 300 kr. incl. lækkert mad, 1 glas vin og foredrag.

Tilmelding på info@saeby.innerwheel.dk med besked om navn(e) og egen e-mailadresse, og betaling skal ske på konto 7420 556913 med angivelse af indbetalers navn. Når betalingen er registreret, fremsendes en mail med bekræftelse på tilmelding, som medbringes på Restaurant Frank´s som indgangsbillet.

Tilmelding og betaling senest den 18. april.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du også gerne kende sandheden?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER