Spejderne skal sove sammen med fiskene

Spejderne skal sove sammen med fiskene

26. marts 2012 - kl. 12:03 - af

Mikro og mini spejderne fra Knud Søhane i Voerså skal fredag den 30. og lørdag den 31. marts på tur til Hirtshals.

De har i efteråret arbejdet med sø og strand og naturen omkring dem, og det skal rundes af med en tur for alle de yngste spejdere. Så på fredag drager 17 friske spejdere med toget fra Frederikshavn til Hirtshals. De skal op og sove med…………ja klumpfisken bliver det desværre ikke, men ved nogle andre akvarier. Der vil være en vejleder der oppe, og de skal have det rigtig sjovt, løse opgaver og så skal de hjælpe med at give fiskene aftensmad.
Lørdag morgen skal de så tilbage med toget til Frederikshavn. En lille kort tur, men for mange af de små spejdere er det også en lille øvelse i at skulle afsted med rygsæk, at sove et fremmed sted, og ikke mindst at køre med tog.

Mange af spejderne skal også med på den helt store lejr til sommer i Holstebro sammen med 35.000 andre spejdere, så det er med at have trænet lidt i at pakke rigtigt og skulle klare sig lidt på egen hånd, fortæller Marianne Christiansen, der er spejderleder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejderne skal sove sammen med fiskene ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER