Voerså IFs Venner havde overskud på kr. 36.000,-

Voerså IFs Venner havde overskud på kr. 36.000,-

23. marts 2012 - kl. 17:07 - af

Voerså IFs Venner har eksisteret siden 1980, og har i al den tid været en stor støtte for idrætsungdommen i byen med ikke bare økonomisk støtte, men også opbakning i stor stil rent moralsk.

Foreningen har for ganske nylig haft generalforsamling, og her var formand Poul Thomsen da også yderst tilfreds med årets resultat.

I sin gennemgang af aktiviteterne fortalte formanden om klublotto, der kører med 250 lodder, et lodseddelsalg på 900 lodder, hestepærebanko ved idrætsugen på 2 x 195 lodder med to slagtefærdige grise som præmie, sponsorcykelløb samt en nyt tiltag foreningen forventer et godt afkast af –

nemlig forenings-el.

Til forenings-el kan den enkelte stadig tilmelde sig, uden det koster, den enkelte én eneste krone, men man støtter ungdommen i Voerså IF med 2 øre pr. kilowatt man forbruger. Tilmelding kan ske til Bjarne Kongsbak på 98 46 02 57 – 40 14 51 01 eller på mailadressen svanevej@post.tele.dk

I øjeblikket forhandler foreningen med benzinselskabet OK om sponsoraftale på 6 øre pr. liter, som foreningens medlemmer tanker på kort.

Af planer for det kommende år, nævnte formanden lodseddelsalg, hestepærebanko og sponsorcykelløb.

Kassereren Mads Bock oplæste regnskabet, og fortalte vennerne havde støttet ungdommen i år med kr. 23.000 –, som hovedsageligt er gået til rejser i sommerferien for at deltage i udenlandske fodboldturneringer – herunder Ungarn.

Alle valg var genvalg, og bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen med Poul Thomsen som formand, Bjarne Kongsbak som næstformand, Mads Bock som kasserer og medlemmerne Hanne Mellergaard Kristensen og Bent Nielsen.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voerså IFs Venner havde overskud på kr. 36.000,-' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER