Sogneaften med sang i Volstrup Kirke

Sogneaften med sang i Volstrup Kirke

23. marts 2012 - kl. 0:18 - af

Kan du lide at synge sammen med andre? Så kom tirsdag den 27. marts kl. 19,00 til ”Syng sammen aften” i Volstrup Kirke med organist og komponist Ulrik R. Damm og institutions- og korleder Birgitte K. Sørensen, der vil spille og synge for os og med os.
Vi begynder i kirken og fortsætter sangaftenen i graverboligen, hvor der sædvanen tro også bliver serveret kaffe og kage, oplyser sognepræst Kate Felskov.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sogneaften med sang i Volstrup Kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER