Generalforsamling flyttet til andre lokaler!

Generalforsamling flyttet til andre lokaler!

23. marts 2012 - kl. 10:50 - af

Generalforsamlingen i Sæby og Omegns Bevaringsforening, som afholdes den 26. marts kl.19.00, er på grund af praktiske omstændigheder blevet flyttet fra Sæby Museums lokaler til Manegen.
Udover generalforsamling, vil museumsinspektør Jens Tideman fortælle om Sæby Havns udvikling, som oplæg til en offentlig debat om de ny byggeplaner på havnen. Kommunen har sendt et forslag i offentlig høring, hvor i der foreslås etableret en havneø i det ydre havne område, og her påtænkes opført ca. 120 lejligheder og andre erhvervslejemål i op til 5 etager.
Alle er velkomne til at møde op og deltage i debatten, som starter umiddelbart efter generalforsamlingen ca. kl. 20.00.

En kommentar til “Generalforsamling flyttet til andre lokaler!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Generalforsamling flyttet til andre lokaler!”

  • Per Østergaard

    Kan kun opfordrer alle til at deltage i dette møde således det kan etableres en debat til at imødegå disse “festligheder”. Det har før vist sig at det kan svarer sig at tage kampen op, som med Nellemanns have. Så mød op og byd denne beslutning modstand så vi kan bevarer en næsten autentisk dansk provinshavn og så kan man jo placerer dette projekt ved siden af Palm city og skibakken i Frederikshavn .

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling flyttet til andre lokaler!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER