Forårsbazar og kunstudstilling trods forhindringer

Forårsbazar og kunstudstilling trods forhindringer

22. marts 2012 - kl. 0:05 - af

En brækket ankel skal ikke have lov til at spænde ben for en god ide!
Den viljefaste holdning har Birgitte Reinhold Jakobsen, indehaver af webshoppen www.houseofemmich.dk.

Så med hjælp fra venner og de 3 inviterede fritidskunstnere gennemfører Birgitte alligevel sine planer om at skabe et utraditionelt, hyggeligt og inspirerende påskevent i det smukke gamle hus ud mod åen i Pindborggade 1F.

Her vil stuerne blive fyldt med et væld af smuk brugskunst og  skønnegaveartikler, som ellers kun kan købes i Birgittes webshop. Der vil være plads til hyggesnak og kaffe i sofaen, og på væggene vil man kunne opleve spændende malerier og nytænkende fotografier.

Ideen bygger videre på de positive oplevelser jeg havde med at holde julebazar i november og december 2011 med varer fra min webshop www.houseofemmich.dk.

”Det er jo efterhånden blevet en påsketradition at tage rundt og se på kunst, så hvorfor ikke udnytte de gode rammer til at vise spændende værker, som man ellers ikke finder ved de etablerede gallerier”, siger Birgitte og fortsætter:

”Jeg fik derfor lavet aftale med to malere: Niels Hansen og Mikkel Kristiansen, samt en fotograf: Jim Søgaard Larsen. Alle meget engagerede og dygtige fritidskunstnere, som var med på ideen.”

”Men for en uge siden var uheldet ude, da jeg gik og flyttede rundt på tingene i huset. På vej ned af trappen faldt jeg med et bord i hænderne – og brækkede min ankel.”

”Jeg gik helt i sort, ringede til de tre kunstnere og aflyste. Men siden har jeg fået så utrolig meget opbakning (og et par velmente spark bagi) fra dem, fra min mand og en masse venner, at vi har besluttet at gennemføre alligevel. Det er simpelthen fantastisk. Jeg tror på det og glæder mig meget, også selv om mine jeg ikke når at lave alle de påskedekorationer, jeg havde planlagt. Det må komme næste år, slutter Birgitte.”

Der er fernisering lørdag den 31. marts kl. 11:00. Herefter er der åbent alle dage fra lørdag den 31. marts til mandag den 9. april.  fra 10.30 – 17.30, og der er kaffe og the på kanden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsbazar og kunstudstilling trods forhindringer ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER