Ny whistmester kåret i Voerså…..

Ny whistmester kåret i Voerså…..

21. marts 2012 - kl. 16:39 - af

Da Voerså Whistklub afholdt sidste generalforsamling, blev det vedtaget, at der to gange om året skulle kåres en Klør Konge. Ved juleafslutningen blev Bent Hågen Jensen kåret som den første i klubben.

Mandag 19. marts var sidste spilleaften inden sommertiden sætter ind, og det blev fejret med en gang højt belagt smørrebrød og selvfølgelig en gang whist.

Bent Hågen Jensen blev væltet af tronen, og ny Klør Konge er Godtfred Christensen. Han kan nu prale af denne titel indtil juleafslutningen i år, så vil det vise sig, om han har kunnet forsvare den.

Klubben har 41 medlemmer, og formand Folmer Hansen kunne fortælle at mødeprocenten lå ret højt på omkring 26 – 30 spillere i gennemsnit. Det hele foregår i en stille og rolig atmosfære. Indskuddet er kr. 40 – pr. spilleaften, og heri er iberegnet kaffe og brød. Årskontingentet er hele 10 kroner.

Der spilles i Voerså IFs klubhus, og alle er velkomne til at spille med – både øvede, mindre øvede og begyndere. Efterårets opstart er allerede bestemt, og der lægges ud mandag 24. september 19.00, og så spilles der hver mandag indtil jul. Det er med at være med fra starten, for protokolføreren, Poul Thomsen, holder nøje regnskab, med de opnåede point til den eftertragtede Klør Kongetitel, der bliver præmieret med en flaske brændevin.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny whistmester kåret i Voerså.....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER