Elever på Stidsholt vandt guld i Mixdouble

Elever på Stidsholt vandt guld i Mixdouble

20. marts 2012 - kl. 10:34 - af

Ved DGI’s landsmesterskaber i badminton for U-17 spillere i Vejle vandt Amalie Vagner Uggerly og Emil Ranzau, elever på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole guldmedaljer i mixdouble og blev dermed skolens første landsmestre. Amalie kommer fra Vodskov og Emil er fra Storvorde.

I dag tirsdag er Stidsholt vært ved Nordjyske Mesterskaber i badminton for efterskoler. Der skal her spilles over 200 badmintonkampe på Stidsholt og i Sæby Badmintonhal.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elever på Stidsholt vandt guld i Mixdouble' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER