Handelsstandsforening på jagt efter ny formand

Handelsstandsforening på jagt efter ny formand

18. marts 2012 - kl. 6:04 - af

I forbindelse med den forestående generalforsamling i Sæby Handelsstandsforening har den siddende formand gennem 2 år, Helle Kjær Nielsen valgt at sige stop. Hun har skriftligt i den forgangende uge meddelt den resterende bestyrelse, at hun ikke ønsker genvalg, hverken som formand eller som menigt medlem af bestyrelsen.

Helle Kjær Nielsen oplyser, at årsagen til den noget overraskende beslutning ikke skal findes i, at hun har mistet interessen. Tværdigmod fortæller hun: ” Det har været en spændende og lærerig proces, der dog til tider har været øretævernes holdeplads, men sådan er det jo, når man siger ja tak til den slags foreningsarbejde. Jeg havde gerne taget 2-3 år mere, hvis tiden var der til det, og jeg har uden tvivl i min tid fået indblik i hvordan tingene hænger sammen – både her i Sæby og på kommunalt hold”.

Planen er nu for den afgående formand for Sæby Handelsstandsforening at udvide sit virke som selvstændig, og prøve kræfter med en sommerbutik på vestkysten. Butikken, som ligger i Løkken, åbner i forbindelse med påsken, men det har ikke været muligt at få oplyst hvilken slags butik, det drejer sig om.

SaebyAvis ønsker Helle Kjær Nielsen held og lykke og skal for god ordens skyld oplyse, at Helle fortsat er at finde i Bella Donna, det ændres der ikke ved.

Handelsstandsforeningens bestyrelse skal mødes 3. april for at drøfte punkterne til den kommende generalforsamling sidst på måneden, og her vil formandsposten fremadrettet naturligvis blive drøftet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsstandsforening på jagt efter ny formand ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER