Se elefanten Bodil fra LillePer filmene på biblioteket

Se elefanten Bodil fra LillePer filmene på biblioteket

15. marts 2012 - kl. 11:39 - af

Indtil udgangen af april udstiller børn fra Fritidsklubben på Hans Aabelsvej på biblioteket. De har lavet ”Elefant Parade” – som er inspireret af konceptet ”Cow Parade”.

På biblioteket kan man derfor se elefanter i alle udgaver og afskygninger – bla. elefanter i balletskørt, og en lillebitte udgave af elefanten Bodil fra LillePer filmene. Børnene har arbejdet længe med elefanterne, og det kan også tydeligt ses, i alle de flotte og finurlige detaljer.

Se mere om åbningstider og Sæby bibliotek her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Se elefanten Bodil fra LillePer filmene på biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER